Jump to content
Invision Community
  • Welcome to Pages!

    To get started, make sure you are logged in and click the arrow on the left hand side Block Manager to expand the block manager.
    You can move, add and edit blocks without the need for complex coding!

  • Decemberben jön a levezetés a játékiparban, de lesz még mivel játszani


    Embed Mods

    Megérkezik a Ubisoft Avatar játéka, a régóta várt The Day Before, valamint a The Settlers atyjának újdonsága is - és lehet, hogy a The Game Awards is hoz pár meglepetést.

     

    Elképesztő éven vagyunk túl, akkor sem lenne időnk mindent végigjátszani, ha csak a legjobbakat válogatnánk össze, így nem is baj, hogy december szellősebb lesz. A hónap egyetlen kiemelten érdekes újdonsága az Avatar: Frontiers of Pandora, ami úgy néz ki, mint egy a Pandorán játszódó Far Cry, de külföldi kollégák előzetesei szerint ennél azért több. Jön még korai hozzáféréssel a The Day Before, amiről azt hihettük, már soha nem jelenik meg, érkezik egy új Warhammer 40,000 játék, és valamikor a Baldur's Gate III xboxos változata is befut - jó eséllyel a december 8-ai The Game Awards során fogjuk megtudni, pontosan mikor. Ezen az eseményen mutatkozhat be egyébként a GTA VI is, de megértjük, ha csak reggel zárkóztok majd fel a történésekből - mi 1:30-tól 5:00-ig végig figyelemmel kísérjük a show-t, mire felébredtek, már sorban várnak titeket a hírek, az összefoglaló, az előzetesek.

    Most azonban nézzük, mit hoz 2023. utolsó és 2024. első hónapja.

    2023. decemberi megjelenések 1-2. hét

    Dragon Quest Monsters: The Dark Prince - december 1. - Switch

    A japán RPG-k és a Dragon Quest sorozat kedvelői december elején Switchen indulhatnak új kalandra. A The Dark Prince főszereplője Psaro, aki egy átok miatt nem tud semmit saját kezével bántani, amiben szörnyvér folyik, viszont parancsokat adhat a lényeknek, és képes szörnyeket kombinálni, így erősebb változatokat létrehozni.

    Batman: Arkham Trilogy - december 1. - Switch

    Okkal gondolhatnánk, hogy már minden megjelent Switchre, ami az előző generációban fontos volt, de az Arkham trilógia még nem: csak idén december 1-jén jön az Arkham Asylum, az Arkham City és az Arkham Knight, illetve ezek minden DLC-je a platformra. Sajnos az Origins kimarad, ami bár szomorú, nem meglepő. Aki megvásárolja, készüljön, hogy 53 GB-nyi tartalmat kell letöltenie.

     


    User Feedback

    Recommended Comments

    There are no comments to display.


×
×
  • Create New...